Lunchmeny 17-21/9

VECKANS MAT

Tillagas av kocken Abdulla Mehini.
All mat lagas från grunden med bra råvaror. En del av grönsakerna kommer från egen odling.

Serveras som buffé kl. 11-14

måndag 17/9: Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor.
Veg: Grönsaksfyllda tomater och paprikor.

tisdag 18/9: lasagne.
Veg: Tageen (Grönsaksgryta med aubergine, zucchini mm

onsdag 19/9: Pannbiff med lök, potatis, sås, lingon
Veg: Gratinerad zucchini.

torsdag 20/9: Raggmunk med stekt fläsk, lingon.
Veg: Tageen (Grönsaksgryta med aubergine, zucchini mm

fredag 21/9: Kålpudding, kokt potatis, sås, lingon
Veg: Grönsakspannkakor

Salladsbuffé, vatten, kaffe/te ingår.
75 kr/person, barn upp till 10 år betalar 50 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *